Akılalmaz vahşet: Çok sayıda kediyi ölü bulundu… Ölen kedilere sarılarak ağladı

Sabah saatlerinde Adnan Menderes Bulvarı’ndaki işyerlerine gelen vatandaşlar dükkanlarının önünde ölü kedilerle karşılaştı. İşlerine girmek için Adnan Menderes Bulvarı ve ara sokaklarından yürüyen vatandaşlar da, gördükleri onlarca kedi ölüsünün şokunu yaşadı. Tvdentv.com.tr ve aydindenge.com.tr’nin haberine göre, duruma tepki gösteren hayvanseverler, kedilerin ölüm nedeninin belirlenmesini ve tespit edilecek sorumluların cezalandırılmasını istedi.

Bir kadın ise “Özür dilerim” dediği ölen kediye sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Bölgedeki çalışanlardan biri ise “9 gibi büroya gelirken bir kedi gördüm, uyuyor sandım ama ölmüş. Sonra kendi sokağımıza girince burada da 2 kedi ölüsü gördüm. Dili dışarıdaydı, kan vardı. Duyduğuma göre üst sokakta da varmış, bulvarın başında da varmış. Muhtemelen dün gece saatlerinde toplu bir katliam gerçekleşti, zehirlendiler. Lütfen tüm yetkililere sesleniyorum. Sesimiz olun. Bu canlara kıyan kim varsa kamera kayıtları kaybolmadan cezalandırılmasını ve önlem alınmasını talep ediyorum.” sözleriyle durumu eleştirdi.

Bir diğer vatandaş ise yetkililerin hayvanlar konusundaki sözlerini eleştirerek şunları söyledi: “Sabah büromuza giderken iki kedi cesediyle karşılaştık. Zehirlendiğini düşündük, yetkililere haber verdik. Zehirlenip zehirlenmediklerinin tespit edilmesini istiyoruz. Bu doğa bir bütündür. Hayvanlarla insanların bir arada beraberce sağlık ve barış içinde yaşama hakkı vardır. Yetkililerin bu konularda hayvanlarla ilgili açıklama yaparken biraz daha dikkatli olmasını, biraz daha özenli olmasını talep ediyoruz. Çünkü onların yaptığı bir açıklama vatandaşlarda farklı tepkilere neden oluyor. Bazı insanlar bu tür şeyleri yapmaya cesaret etme hakkını kendinde görüyor. Biz bu nedenle bunun peşindeyiz. Her yere haber verdik. Savcılığa başvuru yapıldı. Bunun sorumlularının bulunup en ağır cezayı alması için her şeyi yapacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx