CANLI | Erdoğan: Bizi örselemeye çalışanlara inat yolumuza pekleşe pekleşe devam ediyoruz

T24 Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan, “Bizi örselemeye çalışanlara inat yolumuza pekleşe pekleşe devam ediyoruz. Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendireceğiz.” mesajını verdi. 


Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

“Dün genişletilmiş İl toplantımızı heyecan dolu bir atmosferde icra ettik. Hem son 5 ayın muhasebesini yaptık illerimizin röntgenini çektik. Teşkilatımızın heyecanı karşısında partimizin neferi olarak büyük bir gurur duydum. Bizi örselemeye çalışanlara inat üstat Necip Fazıl’ın ifadesiyle yolumuza pekleşe pekleşe devam ediyoruz. Son 1 yılımıza damga vuran seçimler dolayısıyla gelenekselleşmiş istişare kamplarımızı yapamamıştık, önümüzdeki haftalarda gerçekleştiriyoruz. 7-8 haziranda vekillerimiz, belediye başkanlarımızla da 1-2 Temmuzda inşallah bir araya geleceğiz. Önümüzdeki döneme dair yol haritamızın da şekilleneceği bu toplantıların şimdiden partimiz ve davamız için hayırlı olmasını diliyorum. Her kongre sürecini kadrolarımız arasındaki bayrak yarışı olarak görüyoruz. Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendireceğiz. 14 Mayıs’ta yapılan Genel Seçim’in üzerinden 1 yıl geçti. TBMM bu 1 yıl içinde gece gündüz demeden çalıştı ve milletimizin beklentilerini karşılayan yasaları çıkardı. Hükümetimiz de tüm kabine üyelerimizle ülkemizin refahı, kalkınması ve güvenliği için ter döküyoruz. Yurtiçinde ve dışında pek çok programa katıldık. Dış politikada özellikle yoğun bir dört haftayı geride bıraktık.

Meclisimizin gündeminde geniş bir yelpazede kanunlaşma sürecinde olan teklifler var. Gerek hayat pahalılığı ve fırsatçılık gerekse son dönemde sıkça basında yer alan öğretmenlerimize yönelik şiddete yasal zeminin güçlendirilmesine ihtiyaç duyuyoruz.

Ayrıntılar geliyor… 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx