iQOO Neo 9s Pro+ özellikleri sızdı: Bu telefon her şeyi değiştirecek

iQOO Neo 9s Pro serisi, Neo 9s Pro+ ve Neo 9s Pro modellerinden oluşacak şekilde yakında piyasaya sürülebilir. Neo 9s serisi bir süredir söylentiler arasında yer alıyordu, ancak son raporlar, bu serinin iki modelden oluşacağını ve bu modellerin, kısa bir süre önce Hindistan’da tanıtılan iQOO Neo 9 Pro‘nun ardından geleceğini ortaya koydu. Aynı raporda, iQOO Neo 9 Pro‘nun MediaTek Dimensity 9300+ yonga seti ile donatılabileceği de belirtiliyor. Şimdi ise, daha pahalı model olan iQOO Neo 9s Pro+ hakkında yeni bilgiler bir Çin mikroblog sitesindeki bir duyumcu tarafından paylaşıldı.

Bu haber, Digital Chat Station adlı duyumcudan geliyor ve Weibo’daki bir gönderiyle birçok detayı ortaya koyuyor. Daha önceki bir raporda, aynı duyumcu bu telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile geleceğini belirtmişti. Son paylaşımında, iQOO Neo 9s Pro+ modelinin orta segmentte (veya Hindistan’da premium segmentte) bir cihaz olarak piyasaya sürüleceğini ve bu yılın ilerleyen dönemlerinde satışa sunulacağını belirtiyor. Bu durum, iki telefonun aynı anda tanıtılmayabileceğini de gösteriyor.

Kaynağa göre, iQOO Neo 9s Pro+ modeli, 1.5K çözünürlüğe (2800 x 1260 piksel) ve 144Hz yenileme hızına sahip 6.78 inçlik bir ekranla donatılacak. Cihaz ayrıca 2160Hz titreşim genişlik modülasyonu (PWM) ve DC karartma özelliklerine de sahip olacak.

iQOO Neo 9s Pro+ özellikleri sızdı: Bu telefon her şeyi değiştirecek

Bu modelin, 50 megapiksel ana kamera ile geleceği ve iki farklı varyantı olacağı söyleniyor. İlk varyant, 16GB RAM ve 512GB depolama alanına sahipken, ikinci varyant 16GB RAM ve 1TB depolama alanına sahip olacak. Duyumcu ayrıca telefonun, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile birlikte çalışan özel bir Q1 süper bilgi işlem çipine benzer bir grafik yardımcı işlemciye sahip olacağını da ekliyor.

Telefonun, küresel ölçekte üst orta segmentte veya Hindistan’da premium segmentin alt kısmında yer alacağı ve oldukça rekabetçi bir fiyatla piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Bu da cihazın, üst düzey Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini uygun bir fiyatla sunacağı anlamına geliyor.

Bu yılın başlarında iQOO, Hindistan’da Neo 9 Pro modelini tanıttı. Bu model, iki tonlu, vegan deri arka paneli ile dikkat çekiyor. Şu anda 34.999 Rs (423,99$) fiyatla satışta olan bu cihaz, Snapdragon 8 Gen 2 çipi ve iQOO‘nun Q1 yardımcı işlemcisi ile donatılmış. Ayrıca, 6.78 inç AMOLED ekranı, 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı bulunuyor. Cihaz, 5.160 mAh bataryaya sahip olup, 120W kablolu şarj desteği sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx